Що потрібно знати про воднево-йодовану воду?

Що потрібно знати про воднево-йодовану воду?

Що потрібно знати про воднево-йодовану воду?

Що таке молекулярний водень?

Молекулярний харчовий водень (H₂) складається із двох атомів водню, пов’язаних разом. H₂ є газом без запаху та смаку, він має високу біодоступність і вже більше 20 років використовується в Японії завдяки своїм терапевтичним властивостям.

Водень та біологічно активний йод клінічно підтримуються та досліджені!

Існує понад тисячу рецензованих статей та досліджень, присвячених перевагам водню та БАЙ, практично для кожного органу людського організму, включаючи понад 150 моделей захворювань людини.

Природний, бездоганний антиоксидант!

Було доведено, що H₂ активує власні антиоксидантні системи Вашого організму, такі як глутатіон, супероксиддисмутаза та інші ферменти, які відіграють роль у захисті клітин і сприяють довгостроковому накопиченню вигоди.

Маленький розмір = ВЕЛИКІ переваги.

На відміну від більшості інших антиоксидантів, малий розмір молекулярного водню допомагає боротися з окислювальним стресом у Ваших клітинах, допомагаючи захистити мітохондрії (енергетичний центр клітини), ДНК та РНК.

Захисти свій мозок!

20-30% кисню, яким ми дихаємо, надходить у наш мозок, 2-4% цього кисню стає шкідливим гідроксильним радикалом, який може призвести до окисного пошкодження. “Водіс” – “Мозковий бар’єр”. Молекулярний водень може швидко циркулювати по всьому тілу, зокрема через гематоенцефалічний бар’єр. Допомагаючи нейтралізувати надмірні вільні радикали, H₂ демонструє захоплюючий потенціал для підтримки здоров’я мозку, особливо в нашій популяції, що старіє.

Біологічно активний йод (у формі “Йодіс-концентрату”)!

Це великий іон I+n (порівняно з молекулою водню) – зі своїми селективними антиоксидантними властивостями (його ще називають виборчий «кілер», оскільки він вбиває шкідливі для людини та живих організмів – мікроорганізми) і він багато років успішно використовується у світовій практиці для профілактики йод-дефіцитних захворювань.

Джерело молодості!

Вільнорадикальна теорія старіння свідчить, що ушкодження вільними радикалами є основною причиною старіння. Вільним радикалам не вистачає електрона, і, як наслідок, вони атакують здорові клітини, щоб стабілізуватися, що призводить до пошкодження та порушення роботи клітин. Гідроксильний радикал •ОН та пероксинітрит є найбільш руйнівними вільними радикалами, які H₂ допомагає нейтралізувати.