Оцінка змін формених елементів крові під мікроскопом

Оцінка змін формених елементів крові під мікроскопом

Даний метод дозволяє оцінити стан еритроцитів, їх форму, розміри, рухливість у плазмі крові. А також виявити наявність агрегації, тобто склеювання еритроцитів у монетні стовпчики, або поява «сладжа» (утворення суцільного конгломерату з еритроцитів, що закриває все поле зору).

Читати далі

Інструкція щодо застосування напою «Водіс»

Інструкція щодо застосування напою «Водіс»

Доцільно вживати напій «Водіс» до 3-х пляшок (до 1000 мл) на добу, відразу після відкриття пляшки або протягом 3-5 хвилин, призначений для повсякденного вживання всіма категоріями населення, особливо як профілактичний та оздоровчий напій з геропротекторними властивостями.

Читати далі

Що потрібно знати про воднево-йодовану воду?

Що потрібно знати про воднево-йодовану воду?

Що таке молекулярний водень?

Молекулярний харчовий водень (H₂) складається із двох атомів водню, пов’язаних разом. H₂ є газом без запаху та смаку, він має високу біодоступність і вже більше 20 років використовується в Японії завдяки своїм терапевтичним властивостям.

Читати далі

Склад та спосіб зберігання

Склад та спосіб зберігання

Склад: вода питна, біологічно активний йод (БАЙ), водень газоподібний для харчової промисловості (H₂) та життєво важливі мікроелементи в оптимальному співвідношенні.

Основний хімічний склад сухий залишок, мг/дм³ ≤ 500, йод (загальний), мг/дм³ – 0,15, водень газоподібний для харчової промисловості, мкг/дм³ ≥ 150.

Читати далі